GoA4ever

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GoAások

3 posters

A Vörös Rózsa Fogadó

Eper
    Eper

Hozzászólások száma : 335
    Csatlakozás ideje : 2011. Sep. 02.

A Vörös Rózsa Fogadó - Page 15 Empty Re: A Vörös Rózsa Fogadó

Témanyitás  Eper Kedd Okt. 04, 2011 3:19 am

Williem szemszöge
    -Persze, elvégre nem valami tárgy, amit birtokol valaki...
    *Mondta majd vissza is ment a pulthoz és rendelt magának egy italt. De azért szemét Arleth-en és az álarcos pasin tartotta, volt valami az idegenben, ami nyugtalanító volt. Még egy vámpír számára is.*

Katherine szemszöge
    -Igen.*Mondta mosolyogva, nevetve miközben megfogta a fiú kezét.*-Szeretek táncolni, ráadásul a zene nagyon fülbemászó. Ha jól gondolom romantikus szám, keringő féle. De igazából a tánc, amolyan előétel a romantika terén. Egy tánccal kezdődik, egy csókkal folytatódik, majd az ágyban ér végett...
    Sephtona/Freiellla
    Sephtona/Freiellla

Hozzászólások száma : 188
    Csatlakozás ideje : 2011. Sep. 01.

Témanyitás  Sephtona/Freiellla Kedd Okt. 04, 2011 3:39 am

Arleth szemszöge
    * Amint Williem igent mondott, Arleth az idegen kezébe csúsztatta a sajátját, majd lassan táncolni kezdtek. A zene lassú volt, a lány elmélyülten nézte a férfi furcsa, sárga szemeit. Azok nem mosolyogtak úgy, mint a férfi ajkai, sőt, mintha ravaszul csillantak volna minden egyes pillanatban. A tánc közben a férfi megforgatta, majd amikor újra alaphelyzetbe ért, sokkal szorosabban szorította a lányt, mint ami illendő volna. *
    - Mondja, kérem * találta meg a lány a hangját az első meglepetés után * ki ön? És miért visel álarcot?
    * A férfi kuncogott, majd a füléhez hajolt, olyan szorosan, hogy érezte a férfi ajkait a fülcimpáján. *
    - Hölgyem, a hölgyeké az elsőbbség. Egy nevet, egy névért. * Arlethet ismét megborzongatta a férfi édesen búgó hangja. *
    - A nevem Arleth. Ön jön. Ki maga?
    - Nem ismersz meg, gyönyörű hercegnőm? * Ebben a pillanatban Arleth fejében megjelent az összes olyan emlék, amikor gyönyörű hercegnőnek hívták. A baj csak az volt, hogy ezt mindig egy olyan férfi mondta, akitől nem szerette hallani. *
    - Helias? * hangjából kihallatszott a színtiszta félelem. *
    - Bravo, hercegnőm. Most pedig, mesélj! Hogy lettél ilyen? Ki volt az a férfi veled?! * Helias hangjából a féltékenység és a düh csengett ki. Olyan erősen szorította a lányt magához, hogy az alig kapott levegőt. *

Keith szemszöge
    * Keith felnevetett a lány mondandójára. *
    - És még engem neveznek perverznek. Felháborító, amikor itt vagy te is, aki sokkal nyíltabban beszél az ilyenekről * beszélgetés közben megforgatta a lányt. *
    - De igazad van. A tánc a szenvedélyen egyik hírnöke, a csók a szerelemé, az ágyban lévő dolgok pedig a vágyé. *
    Eper
    Eper

Témanyitás  Eper Kedd Okt. 04, 2011 3:49 am

Katherine szemszöge
    -Hát én már csak ilyen vagyok. Ami a szívemen, az a számon. Különben is mindig ilyenek történnek egy bál alatt, vagy után. De így is van rendjén elvégre most vörös hold van, a szerelem, az érzelmek időszaka.*Mondta mosolyogva miközben táncolt.*-És mégis ha szabad tudom, milyen "perverz" gondolataid vannak most amikor velem táncolsz, amikor hozzám beszélsz?
    Sephtona/Freiellla
    Sephtona/Freiellla

Témanyitás  Sephtona/Freiellla Kedd Okt. 04, 2011 4:00 am

Arleth szemszöge
    * Arleth hallgatott. Megesküdött magának, hogy belőle egy sót sem szed ki. Szavainak bizonyításaként szorosan az ajkaira harapott. *
    - Szóval nem beszélsz? Nem is csodálom. A holtak nem beszélnek * gúnyolódott Helias. * Apropó, hogy lehet, hogy élsz? Ha jól tudom, mára már halottnak kéne lenned... * látta a lány határozott szemeit, ezért taktikát váltott. * Ha nem beszélsz, olyat teszek, amiért a kis barátod nagyon nem fog értékelni. Még mindig nem? Legyen hát. * A férfi immáron olyan szorosan fogta meg őt, hogy mozdulni se tudott. A körülöttük táncolóknak már fel se tűnt, hogy mozdulatlanul álldogálnak. Helias lassan közel hajolt hozzá, majd vadul megcsókolta. Arleth próbált szabadulni, de a férfi gúzsba kötötte. Nem csókolt vissza, ami feltehetőleg felidegesítette "vőlegényét" aki erre erősen megharapta a száját, mire abból kiserkent a vér. A lány végre kitudta szabadítani az egyik kezét, amivel határozottan pofon vágta a férfit, aki ezen nevetni kezdett (nem úgy tűnt, mint aki fájlalja ezt), mire a lány kiszabadult, de mielőtt elfuthatott volna, a férfi megragadta a csuklóját és visszarántotta őt. Arleth már arra készült, hogy sikítson, ám Helias befogta a száját. *
    - Rossz döntés.

Keith szemszöge
    - Oh, úriember arról nem beszél, ráadásul az én szándékaim...tisztességesek veled szemben, szóval semmit sem szedsz ki belőlem.
    Eper
    Eper

Témanyitás  Eper Kedd Okt. 04, 2011 4:10 am

Williem szemszöge
    *Eddig szépen, csöndben nézte ahogy Arleth-ék társalogtak. csak aztán amikor már a férfi elkezdet úgy viselkedni mint egy pszichopata, nem állhatta meg, hogy oda nem menjen. Így odament hozzájuk.*
    -Elnézést!*Mondta miközben megkocogtatta a férfi vállát, majd amikor az odafordult ököllel jól behúzott neki egyet.*-Ezt azért mert tiszteletlenül bántál egy hölggyel, és még egyet azért mert te vagy az a bunkó valoriani, Helias korcs...*Mondta majd jól hasba ütötte.*

Katherine szemszöge
    -Óóó... Milyen kár. Sebaj, beérem én a tánccal is, habár a táncnál egy kicsit többre vágyok...
    Sephtona/Freiellla
    Sephtona/Freiellla

Témanyitás  Sephtona/Freiellla Kedd Okt. 04, 2011 4:21 am

Arleth szemszöge
    * Heliast meglephette Williem feltűnése, így szorítása meggyengült a lányon, aki ezúttal nem habozott, azonnal kitépte magát fogva tartója kezei közül, egyenesen Williem karjaiba rohant, hogy hálásan megölelhesse a férfit. *
    - Köszönöm, köszönöm, köszönöm... * suttogta a fiatal férfi mellkasába, kicsit könnyezve. Ebben a percben Helias kiegyenesedett az eddig görnyedt pózból, majd kacagni kezdett. *
    - Szerinted ennyi megállít? Erősebb vagyok, mint hinnéd, vámpír. Ha én beszélni akarok a "hölggyel", akire jobban illene a "ribanc" jelző, akkor fogok is * most Arleth fel fordult. * Még nem végeztünk, szépségem.
    * Ezekkel a szavakkal magára hagyta a párost, majd elindult felfelé, minden bizonnyal a kivett szobájába. *

Keith szemszöge
    - Ha én elkezdeném ecsetelni, hogy mire vágyok veled kapcsolatban, sose érnék a végére. Lehet, hogy egy teljes listát kéne írnom ezzel kapcsolatban, mondjuk, mint karácsonyi kívánságot.
    Eper
    Eper

Témanyitás  Eper Kedd Okt. 04, 2011 4:42 am

Williem szemszöge
    -Őrült, komolyan mondom ez nem normális. Egy nagy beképzelt seggfej csak azért mert trónörökös...*Mondta dühösen miközben a távozott herceget figyelte.*-Meg kellet volna harapnom! Istenem, komolyan ha még egyszer ilyet művel, én megölöm esküszöm!
    *Mondta majd néhány perc múlva lecsillapodott, és higgadtan folytatta.*
    -Egy biztos, jobb vigyázni. Ha már ez az alak is itt van a fogadóban nagyon résen kell lenni, mert ki tudja mit akar. Már pedig biztos akar valamit, de az a valami nagyon gonosz, rossz dolog lehet...Jut eszembe mit műveltél vele, hogy így viselkedik?

Katherine szemszöge
    -Óh, hát én szívesen kivárnám annak a listának a végét...Úgyhogy tényleg ha van kedved le is írhatod, bár az auralátás miatt nem lesz nehéz rájönnöm a lista tartalmára. De mégis milyen témában vannak vágyaid velem kapcsolatban? Sorolj fel csak egyet-kettő hátha teljesíteni tudom őket...
    Amet
    Amet

Hozzászólások száma : 34

Témanyitás  Amet Kedd Okt. 04, 2011 6:36 am

Coraline szemszöge

Coraline nyugodtan táncolt Klaris-szal.
    - Olyan jó, hogy Arleth él. Ez alatt a pár nap alatt is nagyon hiányzott. Szörnyű lett volna, ha nem éled fel ... nem? - kérdezte, de Klaris nem válaszolt csak egy embert nézett, aki éppen Arleth-et kérte fel táncolni.

Klaris szemszöge

~ Olyan ismerős ez az alak... csak nem? Helias! De akkor Arleth... ~
    - Coraline az az alak, aki Arleth-tel táncol... - ekkor egy csattanás, majd még egy hallatszott. William mosott be egyet Heliasnak, majd Arleth vágta pofon a pasast - Helias -miután Helias felment a lépcsőn odamentek Arlethékhez.
    Sephtona/Freiellla
    Sephtona/Freiellla

Témanyitás  Sephtona/Freiellla Kedd Okt. 04, 2011 7:00 am

Arleth szemszöge
    - Én meg fogom őt ölni...Nem tettem semmit, csak azt hiszem alapból dühös volt, mert elszöktem és egy kicsikét féltékeny volt rád...Nem normális...

Keith szemszöge
    - Oh, ha már az aurámat látod, akkor nyitott könyv neked minden. Képzeld el, hogy te mit tennél velem, és szorozd meg körülbelül hattal. Na, én azt tenném veled * vigyorodott el az este folyamán sokadszorra. *
    Eper
    Eper

Témanyitás  Eper Kedd Okt. 04, 2011 7:23 am

Williem szemszöge
    -Nah ugye? ha még egyszer meglátom én nekiesek a torkának, és megölöm és nem érdekel ha azért kitör a háború...*Mondta majd gyorsan témát váltott. Kár volt Helias-ra pazarolni a szót.*-Nah de ne is törődjünk vele, nem érdemli meg! Inkább mulassunk tovább, van okunk boldognak lenni most...

Katherine szemszöge
    -Tényleg? Hát akkor te tényleg perverz egy alak vagy!*Vonta le a következtetés miközben elmosolyodott, már megint.*-De nem is baj szeretem az ilyen nagy fantáziájú, humoros, romantikus férfiakat...
    Sephtona/Freiellla
    Sephtona/Freiellla

Témanyitás  Sephtona/Freiellla Kedd Okt. 04, 2011 7:46 am

Arleth szemszöge
    - Azért kíváncsi lennék, hogy mit akar...Holnap kiszedem belőle, aztán majd meglátjuk, mi lesz. * Arleth a kezével letörölte az ajkán lévő vért, de a szájából továbbra is folyt. * Ez a vadállat még a számat is átharapta. Normális az ilyen? * kérdezte, miközben varázsalttal begyógyította a sebet. *

Keith szemszöge

- Én meg szeretem az ilyen szépséges, szintén humoros, hozzám hasonlóan perverz és veszélyes nőket, mint te. Ritkán találkozni olyannal, mint te * mosolygott a lányra, majd kiszúrta a kis csapatgyűlést a parkett közepe felé. * Mi történt már megint? Odamenjünk, vagy hagyjuk a szupercsapatot? * pillantott gúnyosan feléjük. *

A hozzászólást Sephtona/Freiellla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 05, 2011 3:56 am-kor.
    Eper
    Eper

Témanyitás  Eper Szer. Okt. 05, 2011 3:47 am

Williem szemszöge
    -Egyértelműen nem normális. Nem tudja, hogy a harapás a vámpírok dolga és nem pedig az embereké...De hát őszintén ez még takarítónak vagy kidobófiúnak vagy valami küldöncnek is rossz nemhogy hercegnek! Ha a trónra kerül nem csak Valorianra de egész Iberia-ra pusztulás vár! Úgyhogy remélem Klaris-nak lesz annyi esze és ő maga került a trónra mintsem ez a beképzelt bájgúnár.*Mondta miközben ide-oda téblábolt unalmában.*

Katherine szemszöge
    -Hát már nem látok semmi galibát náluk. Williem jól elintézte azt a beképzelt Helias-t, aki el is húzott az emeletre...De ha nagyon muszáj, hát menjünk oda hozzájuk.*Mondta majd rögtön oda is ment a kis csapathoz, és megszólította a testvérét.*-Mi történt? Minden rendben?
    -Igen, igen. Megjelent Helias, de már nincs semmi gáz...
    -De hisz ő Valorian trónörököse! Ha ő idejött, biztos nyomós oka van rá. És egyáltalán nincs valami jó híre, úgyhogy jobb lesz vigyázni vele, ő egy eléggé veszélyes alak. És ahogy az aurájából ítélem, maga a megtestesült gonoszság.
    Sephtona/Freiellla
    Sephtona/Freiellla

Témanyitás  Sephtona/Freiellla Szer. Okt. 05, 2011 4:07 am

Arleth szemszöge
    - Igen, bárki más jobb lenne trónörökösnek, csakhogy Valorianba nem lesz belőled hipp-hopp az. Ha Helias meg is halna, Klaris akkor se lehetne király. Egyrészt, mert még az apjuk is él, aki a király, másrészt utána Odmund következik a sorban, és csak aztán Klaris. No, meg ha hirtelen meg is halna az apa, meg a két idősebb báty, biztos megvádolná pár trónfosztó őt, hogy esetleg ő fogadott fel rájuk bérgyilkost. Ráadásul a királynak is jóvá kell hagynia az új királyt. Általában szerződést csináltatnak az első fiú születése után, hogy biztosan ne foszthassák ki a jogos örökléséből. Neban Maha szerződésében valószínűleg Klaris csak a harmadik helyen áll, hiszen ő a harmadik fiú.

Keith szemszöge
    - Várjunk csak! Itt van a herceg?! Hogy a fenébe kerül az ide?! Hát a hercegek nem tudnak megülni a seggükön?!?!
    Eper
    Eper

Témanyitás  Eper Szer. Okt. 05, 2011 4:38 am

Williem szemszöge
    -Jó rendben. Akkor még a vén tatának nem szabad meghalnia. Bár kinézem Helias-ból, hogy előbb utóbb megfogja ölni az öregét ha az nem hall meg olyan gyorsan. És azután...elszabadul a pokol.*Mondta határozottan.*
    -Tehát akkor egy jövendőbeli királyt tisztelhetünk a fogadóban. Furcsa...talán akkor a végén mindenki ide fog jönni?*Kérdezte Katherine.*
    -Jah, néhány nap esetleg egy-két hét és a következő vendégünk már maga Nebam Maha lesz a seregével...Komolyan mondom itt ki fog törni a háború!
    -Háború? Nah azt nem várnám meg...ráadásul nem Valorian őfelségét...
    -Hát persze, hogy nem várod meg.*Mondta majd közelebb hajolt húgához, és a következőket már suttogta.*-Jobb lesz ha most már megkeresed. Türelmesen vár rád az emeleten, a kandallónál, de már kezd türelmetlen, ideges lenni. Valami fontosat akar veled közölni...
    -Jó, jó már megyek is.*Suttogta Katherine a bátyjának majd a többiek felé fordult.*-Sajnálom, de most el kell mennem néhány percre, személyes okok miatt...

Katherine szemszöge
    *A gyors magyarázkodás után Katherine gyorsan fölment a lépcsőn. Amint fölért jobbra fordult, végigment a korlát mentén majd a kandallótól öt méteres távolságra megállt.*
    -Rursus occurrit, quod itinere filiam meam gaudeo.*Mondta a Katherine számára ismerős alak.*
    -Én is örülök, hogy újra látlak, anyám.
    -Szia Kathy!*Mondta a nő miközben a lány felé fordult.*-Istenem, hogy megnőttél! És milyen szép lettél!
    -Szia anya!*Felelte a leány közben mivel érzelmeit nem tudta tovább titkolni, megölelte édesanyját és könnyek között folytatta.*-Nagyon hiányoztál. Istenem, de jó, hogy itt vagy!
    -Igen, nekem is hiányoztál.*Mondta miközben homlokon csókolta.*-Nagyon örülök, hogy van alkalmam látni téged, és, hogy ilyen egészséges, szép, s rendkívül tehetséges, intelligens lány lett belőled...
    -De mégis miért jöttél? Biztos van rá jó okod...
    -Nos, igen. Igazad van, nem jöttem ok nélkül.
    *Mondta miközben leült egy kis asztalhoz, s Katherine ugyanígy tett.*
    Sephtona/Freiellla
    Sephtona/Freiellla

Témanyitás  Sephtona/Freiellla Szer. Okt. 05, 2011 4:52 am

Arleth szemszög
    - Oh, ha Neban Maha itt megjelenik, akkor jobb, ha innen mindenki eltűnik. Az a férfi a fiánál is rosszabb. Csak ő nem mindenkivel, csak az ellenséggel. Egy kegyetlen, vadállatias gyilkos. Ha az kéne a háború megnyeréséhez, hogy megölje a nejét, a fiait, vagy akár pár teljesen ártatlan valoriani polgárt, biztosan megtenné. A "nagyobb jó" érdekében * borzongott Arleth, belegondolva ezekbe a szörnyűségekbe. * Ne akarjatok vele találkozni...egyszer láttam őt kifordulva önmagából, és soha többet látni se akarom.

Keith szemszöge
    - Bármekkora féreg is, inkább ő, mint a fia. Ha ez a pöcs kerül a trónra * bökött fejével a lépcső felé * itt elszabadul a pokol...
    - Milyen jó hallani, hogy hű alattvalóim ennyire támogatnak! Köszönöm az előadást, Keith * tapsolt a Keith háta mögött álldogáló Helias. * Legszívesebben holnapra halasztottam volna ezt a beszélgetést, de sajnos valakinek már nincs annyi ideje...
    * Az immár újra feltűnt Helias Arleth mellé lépett, majd sürgetően pillantott rá. *
    - Muszáj * hangsúlyozta a szót * beszélnünk. Ez nem tűr halasztást. Ha akarod, hozhatod ezt a két nyálcsorgató ökröt, csak menjünk egy csendesebb helyre. Mondjuk a te vagy az én szobámba. Legyen inkább az enyém. Ki tudja, hogy hány pasival feküdtél már ott össze...
    * Arleth keze ismét lendült, Keith szerint keményen is csattant az a pofon Helias arcán, az viszont továbbra is csak vigyorgott. *
    - Mehetnénk? * kérdezte a trónörökös szórakozottan. *
    Eper
    Eper

Témanyitás  Eper Szer. Okt. 05, 2011 5:15 am

Williem szemszöge
    -Egy pillanat...*Fordult Helias-hoz.*-Te amúgy jól vagy amikor ilyen pszichopata dolgokat művelsz, meg amikor ilyeneket beszélsz? Csak mert pont az ilyenekre, amilyen te vagy, tehát a te fajtádra mondják azt, hogy őrült. És már megbocsáts de te tényleg olyan vagy mint akinek az agya helyén nincs semmi, vagy csak egy nagy kés amire az van írva: elmebeteg.

Katherine szemszöge
    -Igazából azért vagyok itt, hogy meggyőzzelek: gyere velem még ma Gor-ba. Mert nemsokára Valorian és Derion között kitör a háború, és ha ez megtörténik, nagy veszélyben leszel.*Mondta Katherine anyja végig higgadtan miközben lánya szemébe nézett.*
    -Mi?! Azt akarod, hogy menjek délre? De hisz még nem is tört ki a háború! És a történtek után én képtelen vagyok itt hagyni Williemt és a barátaimat!*Mondta a lány dühösen.*
    -Tudtam, hogy így fogsz reagálni. De hidd el, nincs más választás, se neked sem pedig nekem! Ha nem jössz velem, ha egyedül térek vissza...akkor Gor szövetséget köt Valoriannal, és segít nekik elpusztítani Derion-t, majd Gor végez Valoriannal is!...Ártatlan emberek százai fognak meghalni miattad...
    -Mi? Mégis miért vagyok ilyen fontos Gor-nak?
    -Nem tudom...Nem tudom mennyit árulhatok el belőle. Igazából magam sem sem tudom. A királynő valami házasságot említett meg mágiát, meg valami legendát...
    -Szóval akkor nincs más választásom. ha nem megyek pusztulás, ha megyek akkor meg titok...
    -Igen.
    -Mikor indulunk?
    -Holnap reggel.*Mondta Katherine édesanyja majd elment.*
    Sephtona/Freiellla
    Sephtona/Freiellla

Témanyitás  Sephtona/Freiellla Szer. Okt. 05, 2011 5:29 am

Arleth szemszöge
    - Azt mondtam, a nyálcsorgató ökrök jöhetnek velünk. Azt egy szóval sem említettem, hogy beleszólhatnak a dolgokba, nemdebár? * húzta fel a szemöldökét az "elmebeteg". *
    - Nem mindig az van, amit te akarsz * válaszolta Arleth. *
    - Elmés megállapítás. Akkor már réges-rég egy cellában rohadnál kiláncolva a falra, napi kétszeres kínzást kapva, amiért el mertél szökni a házasságunk elől. Áh, az álmok! * sóhajtott a férfi átszellemült arccal (~ Jézusom, ez tényleg őrült ~), majd szó nélkül elindult a lépcső felé. Arleth némi habozás után követte őt a szobájába. *

Keith szemszöge
    * Keith keze bizsergett, hogy ő is megüsse Heliast, de sikerült visszafognia magát és elindul Arleth után. Az kéne még csak, hogy Arleth egyedül legyen azzal a barommal. *
    Amet
    Amet

Témanyitás  Amet Szer. Okt. 05, 2011 5:44 am

Klaris szemszöge

Miután végighalgatta a töggiek eszmecseréjét ő is megszólalt:
    - Engem meg se ismersz Helias? - kérdezte Klaris enyhe gúnnyal, bátyjára nézve.
    Sephtona/Freiellla
    Sephtona/Freiellla

Témanyitás  Sephtona/Freiellla Szer. Okt. 05, 2011 5:50 am

Helias szemszöge
    * Helias visszafordult a lépcsőről, előreengedve a többieket, majd megpillantotta öccsét. A pimasz áruló még megmeri szólítani, őt! A leendő királyt! *
    - Áá, öcsisajt. Hogy, s mint vagy az árulók mezején? * kérdezte tetettet kíváncsisággal, majd hirtelen az állát kezdte simogatni, mintha a nemlétező szakállával bíbelődne. * Oh, nem is érdekel, hisz apánk miattad fekszik halálos betegen az ágyában...Most, ha megbocsátasz, papírmunkám van. Tudod, felnőtteknek való. Oh * kiáltott fel *, honnan is tudnád? Még a tojáshéj is a seggeden van. * ezekkel a szavakkal ő is elindult a szobájába. *

Amet
    Amet

Témanyitás  Amet Szer. Okt. 05, 2011 5:57 am

Klaris szemszöge
    Fivére gúnyolódásaival nem is törődve utána szaladt. - Mi van az ápánkkal? - nem szerette túlságosan az apját de rosszul érezte volna magát, ha nem tudja meg az igazat.
    Sephtona/Freiellla
    Sephtona/Freiellla

Témanyitás  Sephtona/Freiellla Szer. Okt. 05, 2011 6:02 am

Helias szemszöge
    - Ha annyira érdekelne, most nem itt lennél * Heliasnak semmi kedve nem volt mindent a számára jelentéktelen és analfabéta öccse szájába rágni, ezért belépett szobája ajtaján és bevágta az orra előtt az ajtót. *
    Eper
    Eper

Témanyitás  Eper Csüt. Okt. 06, 2011 3:43 am

Katherine szemszöge
    *Néhány percig ott ölt ahol ült, és gondolataiba mélyedt. Próbálta földolgozni az imént hallotokat. Majd gyorsan döntött, és anyja után szaladt. Kint a fogadó mögött útól is érte.*
    -Várj!*Kiáltotta lihegve.*-Döntöttem. Még sem óhajtok elmenni veled Gorba. Nem lehetek tényleg olyan fontos a királyné számára elvégre én csak egy félvámpír vagyok, ráadásul még csak nem is az alattvalója!
    -Katherine...Ezt nem teheted! Te igenis nagyon fontos vagy a királynőnek! Számít rád, ő maga kéri, hogy gyere el!
    -De én nem szándékozom odamenni. Nem fogok itt hagyni mindent más űrnője miatt! Az én helyem itt van és nem ott!
    -Nem, a te helyed ott van! Gorban van rád szükség, mindenki azt akarja, hogy menjél oda!
    -Mindenki vagy csak egy? Mert szerintem csak egy akarja ezt, anyu...
    -Figyelj! Nem mondom többször, hogy muszáj jönnöd! Mert nincs más választási lehetőséged!
    -De igen! Mindig van választási lehetőség, most is van. Az én válaszom pedig: nem. Nem megyek oda és kész!
    -Akkor nincs más választási lehetőségem...*Felelte Katherine anyja majd hirtelen megjelent kezében egy tőr, amit beleszúrt lányába, egyenesen a szívébe.*-Sajnálom, úgy sajnálom! De nem hagytál más választást...
    *Aztán Katherine a földre esett, elájult de az is lehet, hogy meghalt. Majd anyja egy portált nyitott, és elment lányával együtt.*

Williem szemszöge
    *Úgy döntött, hogy nem fogja követni a kis csipet-csapatot. Hisz amúgy sem az ő gondja a vitájuk, mást részt most a húga sokkal fontosabb. Így testvére után ment. De furcsamód a kandallónál nem a húgába botlott.*
    -Szia, Willi!*Mondta egy ismerős alak.*-Már nincsenek itt. Elmentek, pedig ha maradtak volna még néhány másodpercig, akkor...
    -Szia apa...Ki ment el? Mi lenne akkor?
    -Anyád elvitte a húgodat Gorba. És ha várt volna vele akár néhány másodpercig meg tudtam volna akadályozni...
    -Minek vitte Gorba?
    -A húgod, egy sárkány. Olyan ősi, mitológiai lény akit az ősi királyok, királynők halálra ítéltek mint "gonosz szörnyek" utolsó megmaradt példánya...Hosszú sztori, úgy kb. 1500 éves. De, hogy jobban megértsd az egyik asztalon hagytam egy arany borítós könyvet, abba benne van minden, részletezve. De a lényeg: Gor most föl akarja oldani, a több száz éves átok alól, s ha ezt megteszik akkor leigázhatják Deriont és Valoriant egyaránt.
    -És én mit csináljak? Egyáltalán te mire készülsz?
    -Én megyek Gorba, és ha tetszik ha nem az ott lévőknek és a húgodnak de visszahozom őt ide. Addig te csak olvasd el a könyvet és készülj fel, mert talán már Katherine...nos ő már nem egészen ő.
    *Mondta miközben Williem a könyv felé fordult. Meg is találta a közeli asztalon, felvette éppen kérdezni akarta volna, hogy mi írta és hány éve, amikor már apját nem látta ott.
    De már rögtön tudta, hogy mit kell tennie, így megkereste a többieket.*
    Eper
    Eper

Témanyitás  Eper Vas. Okt. 30, 2011 8:09 pm

*Cassyantirini szemszöge* (E/1 direkt!)
    *Viszonylag rövid idő alatt a fogadó közelébe értem, majd a fák sűrűjében sárkány alakomat emberi alakra cseréltem. Így jobban el tudtam vegyülni, de sárkány alakban mégis sokkal szabadabbak érezem magam.
    De a lényeg az, hogy emberi alakban megközelítettem a fogadót. Katherine emlékeit lelki szemeimmel visszanézve, a fogadóban még mindig mulattak az emberek. Szuper, így feltehetőleg sokan, mindenki fogja látni, ahogy ismert gori ruhában, vörös hajjal és arany szemekkel belépek és ott leszek. Nem mintha érdekelne, de...
    És ekkor szintén a halott lány emlékeiből fölismertem a tornácon álló férfit. Williem, a vámpír már várt rám.*
    -Mit akarsz tőlem, vámpír?-*Kérdeztem tőle fagyosan miközben a közelébe mentem de így is 3 méteres távolságot tartottam tőle.*
    -Nos ez a fagyos köszöntés mindent elárul rólad. Egy: te nem vagy a húgom. Kettő: téged semmilyen nem emberi lény nem tud megtéveszteni a külsejével. Három: most nem vagy valami beszédes kedvedben...*Találgatta milyen lelki állapotban vagyok, és sajnos igazat kellet neki adnom.*
    -Nos, igen igazad van. Nem vagyok a húgod. Katherine meghalt amikor a drága anyád beleszúrta azt a tőrt. De ennek ellenére az emlékei, az érzései valamiért bennem vannak, így legalább tudom mi folyik itt és, nos van egy-két ember akit ismerek...
    -Értem. De annak ellenére, hogy most te élsz, mégis itt vagy. Miért?
    -Mert véget szeretnék vetni ennek a háborúnak ami már vagy 1000 éve tart. Egyesíteni akarom a kontinenst, de nyugi utána rögtön tovább álok.
    -Aha. Nos hát, amint szerintem te is tudod nálam van a...
    -A nyakláncom. Kérem!
    *Ekkor elővette az említett tárgyat, s az ékkő csillogásának nem tudtam ellenállni, egy szerűen akartam, muszáj volt újra magamnál tudni. De ekkor a szóecsetelést tettekre váltottam, és akaratlanul is nekiestem a vámpírnak.*

/Folytatom!Smile(Még 1 post ide)/
    Eper
    Eper

Témanyitás  Eper Vas. Okt. 30, 2011 11:59 pm

*Cassyantirini szemszöge*
    -Te megkarmoltál!*Mondta bosszúsan úgy 5 perc múlva a vámpír.*-Jézusom! Ilyen vad nőt még életemben nem láttam, te...
    -Igen, igen, hordj csak le mindennek...*Feleltem miközben azzal bajlódtam, hogy valahogy föltegyem a nyakláncot.*-Áh, a francba...
    -Jaj csak nem szoktál hozzá az élethez. Hagy segítsek!*Mondta Williem teljesen elfeledve a haragját oda jött hozzám és segített nekem, majd vámpír létére teljesen érthetően megszagolt vagy csak túl közel került a nyakamhoz?*-Szép, fiatal vagy. Ráadásul a szagod olyan ínycsiklandó...
    -Mi?! Óh nem, ha megszeretnél harapni azt nagyon rosszul teszed!*Mondtam miközben távolabb mentem tőle.*
    -Miért? Tudod én mindig megszerzem azt amire vágyom, és...és ez most sincs másképp.
    *Megint vészesen közel került hozzám, én pedig félelmemben messzebb mentem már az ajtó kilincsét akartam volna megfogni amikor egyszerre elém került, és megfogta a kezeimet nehogy elszökjek.*
    -Williem, engedj el! Hidd el ez nem helyes, ezt nem szabad!*Kérleltem, de hiába. A vámpír makacs volt mint egy öszvér.*
    -Nem! Addig nem amíg meg nem mondod miért!
    -Akkor legalább hagy üljek le!*Kiáltottam, de rögtön elengedett és leültem.*-A vérem mágikus, úgy 70%-ban. Éppen ezért ha egy vámpír megkóstolná, utána nem kívánna más vért, csak ezt. Vagy ha nem is lesz a függője akkor is egy darabig nagy erő birtokába fog jutni. Ezt pedig nem szabad. Aztán ott van az is, hogy a vámpír gonosz, míg a sárkány inkább jó teremtmény, és...és nem hinném hogy nekünk össze kéne jönnünk, nem lenne helyes.
    -Értem...*Nyugodott bele.*-Hát akkor térjünk a tárgyra! Nálad van a nyaklánc és a magad ereje, de még itt akarsz maradni és elrendezi ezt a kis háborút valahogy, és...
    -Igen, ez így igaz. Nincs semmi hátsó szándékom.
    -És viszont még nálam, azaz a kis csapatnál van egy könyv. Egy arany borítású, mely leírja a te, a volt többi sárkány illetve Iberia múltját.
    -A Nagy-Tudás Könyve...
    -Szóval ismered.
    -Persze hogy ismerem! Sok évig a birtokomban volt, én voltam az őrzője!
    -Akkor biztos látni szeretnéd, köves... Legalább úgyis személyesen találkozol a többiekkel és eldönthetjük, hogy mi legyen veled és a háborúval.
    *Az utolsó mondatára, szavaira nem is figyeltem. Helyette szó nélkül követtem őt a fogadóba.*
    Amet
    Amet

Témanyitás  Amet Pént. Nov. 11, 2011 4:49 am

Coraline szemszöge

Hirtelen a hideg rázta ki valamitől,de azt nem tudja mitől. Húzta őt valmi le a pinceszintre. Nem tudott ellenállni a kísértésnek. ~ Mi lehet az? ~ Elindult a lefelé vezető lépcsőn, ám megbotlott valamiben. Egy kilazult lépcsőfok volt, ami alatt volt valami... Egy könyv, valami napló-szerűség és egy kard... nem is inkább tőrhüvely. Furcsa módon pont az egyetlen piros lépcsőfok lazult ki. Kivette a tárnyakat a lyukból és a különösen vonzó dologgal már nem is törődve felsétált a szobájába...

/ Coraline szobájában a folytatás Very Happy /

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Pontos idő: Szer. Nov. 20, 2024 11:17 pm