Eper Csüt. Okt. 06, 2011 3:43 am
Katherine szemszöge
*Néhány percig ott ölt ahol ült, és gondolataiba mélyedt. Próbálta földolgozni az imént hallotokat. Majd gyorsan döntött, és anyja után szaladt. Kint a fogadó mögött útól is érte.*
-Várj!*Kiáltotta lihegve.*-Döntöttem. Még sem óhajtok elmenni veled Gorba. Nem lehetek tényleg olyan fontos a királyné számára elvégre én csak egy félvámpír vagyok, ráadásul még csak nem is az alattvalója!
-Katherine...Ezt nem teheted! Te igenis nagyon fontos vagy a királynőnek! Számít rád, ő maga kéri, hogy gyere el!
-De én nem szándékozom odamenni. Nem fogok itt hagyni mindent más űrnője miatt! Az én helyem itt van és nem ott!
-Nem, a te helyed ott van! Gorban van rád szükség, mindenki azt akarja, hogy menjél oda!
-Mindenki vagy csak egy? Mert szerintem csak egy akarja ezt, anyu...
-Figyelj! Nem mondom többször, hogy muszáj jönnöd! Mert nincs más választási lehetőséged!
-De igen! Mindig van választási lehetőség, most is van. Az én válaszom pedig: nem. Nem megyek oda és kész!
-Akkor nincs más választási lehetőségem...*Felelte Katherine anyja majd hirtelen megjelent kezében egy tőr, amit beleszúrt lányába, egyenesen a szívébe.*-Sajnálom, úgy sajnálom! De nem hagytál más választást...
*Aztán Katherine a földre esett, elájult de az is lehet, hogy meghalt. Majd anyja egy portált nyitott, és elment lányával együtt.*
Williem szemszöge
*Úgy döntött, hogy nem fogja követni a kis csipet-csapatot. Hisz amúgy sem az ő gondja a vitájuk, mást részt most a húga sokkal fontosabb. Így testvére után ment. De furcsamód a kandallónál nem a húgába botlott.*
-Szia, Willi!*Mondta egy ismerős alak.*-Már nincsenek itt. Elmentek, pedig ha maradtak volna még néhány másodpercig, akkor...
-Szia apa...Ki ment el? Mi lenne akkor?
-Anyád elvitte a húgodat Gorba. És ha várt volna vele akár néhány másodpercig meg tudtam volna akadályozni...
-Minek vitte Gorba?
-A húgod, egy sárkány. Olyan ősi, mitológiai lény akit az ősi királyok, királynők halálra ítéltek mint "gonosz szörnyek" utolsó megmaradt példánya...Hosszú sztori, úgy kb. 1500 éves. De, hogy jobban megértsd az egyik asztalon hagytam egy arany borítós könyvet, abba benne van minden, részletezve. De a lényeg: Gor most föl akarja oldani, a több száz éves átok alól, s ha ezt megteszik akkor leigázhatják Deriont és Valoriant egyaránt.
-És én mit csináljak? Egyáltalán te mire készülsz?
-Én megyek Gorba, és ha tetszik ha nem az ott lévőknek és a húgodnak de visszahozom őt ide. Addig te csak olvasd el a könyvet és készülj fel, mert talán már Katherine...nos ő már nem egészen ő.
*Mondta miközben Williem a könyv felé fordult. Meg is találta a közeli asztalon, felvette éppen kérdezni akarta volna, hogy mi írta és hány éve, amikor már apját nem látta ott.
De már rögtön tudta, hogy mit kell tennie, így megkereste a többieket.*