GoA4ever

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GoAások

Valorian topic

Amet
    Amet

Hozzászólások száma : 34
    Csatlakozás ideje : 2011. Sep. 02.

Valorian topic Empty Valorian topic

Témanyitás  Amet Pént. Szept. 09, 2011 4:00 am

Ebbe a topicba olyan hozzászólásokat írjatok, amik Valorianban játszódnak Smile
    Amet
    Amet

Valorian topic Empty Re: Valorian topic

Témanyitás  Amet Pént. Szept. 09, 2011 4:57 am

Coraline,nem tudja miért de csak vágtatott. Szerette volna minél előbb letudni ezt az utat. Égész éjjel lovagolt. Szerencsére senki nem állta útját. Kora hajnalban meglátta Valorian őreit. Nem akart harcolni, ezért letért az útról és egy erdőn át haladott tovább. Reggelre elért Valorian nagy folyójához, ami köztudottan Keteren át folyik. Itt megállt, gondolta pihen egy kicsit. Leült a partra és köveket dobált a vízbe. Egyszer csak meghallott egy hangot:
    - Szia! Leülhetek?
    - Szia - ekkor jutott eszébe, hogy derioni van rajta - igen, persze - annyira fáradt volt, hogy nem volt ereje még az idegenre se ránézni. A hangból arra következtetett,hogy férfi.
    - Gondolom te nem idevalósi vagy? - tette fel a kérdést a fiú. Coraline -nak ekkor jutott eszébe, hogy derioni van rajta. Semmi értelmét sem látta a hazudozásnak, így megmondta az igazat:
    - Igen, jól gondolod - ránézett a fiúra - te pedig itteni vagy.
    - Igen - butaságnak tartotta, de valamiért megbízott a lányban. ~ Ha ő sem hazudott akkor én minek hazudjak? ~ - Én vagyok a király fiatalabbik fia, Klaris herceg. Benned kit tisztelhetek?
    - Ööö... - meglepte , hogy pont a hercegbe botlott bele, de válaszolt - Coraline Belacqua vagyok.
    - Örülök, hogy megismerhetem, kisasszony. - ~ Hát még mennyire! ~
    - Én is örülök a találkozásnak - a szája alaratlanul is mosolyra görbült. - Elég sok mindent pletykálnak most a királyi családról, köztük azt is, hogy az esküvőn elszökött a menyasszony. Mi igaz ebből?
    - Ööö... hát igen, ez igaz. Őszintén szólva nem bánom. Arleth nem illett Helias-hoz. Coraline-nak össze állt a kép. ~ Hát persze hogy is nem jöttem rá, hogy ki ő. Azért menjünk biztosra. ~ - Arleth-nek mi is a teljes neve?
    Klaris nem értette miért érdekli ez Coraline-t .
    - Arleth de Énorme. Miért?
    - Persze. És keresteti őt a király?
    - Igen. Próbáltam lebeszélni őt, de nagyon konok. Egy bérgyikost küldött a keresésére.
    - Jaj, ne! Akkor sietnem kell.
    - Hogy?
    - Ha érdekel mi van vele gyere velem. Útközben elmondok mindent.
    Amet
    Amet

Témanyitás  Amet Pént. Szept. 09, 2011 10:03 pm

- Nos Arleth egy derioni fogadóban van, a bérgyilkos is, Keith. És két vámpír barátunk is. Egy lány Katherine, aki csak félvámpír, és a bátyja William. Azon a napon, amikor Keith megérkezett a fogadóba láttam őt kiosonni Aleth ablakából ede kimagyarázták magukat. Tegnap Katherine-nek, aki varázslónő látomása volt: hogy Arleth-et leszúrja valaki. És ekkor megérkeztek Arleth-ék. Aleth rosszul lett, valami átérző varázslat miatt, de már jól van. Egyenlőre. Azt hiszem valaki meg akarja ölni, bizonyára Keith - foglalta össze Coraline az elmúlr pár nap eseményeit. - Eléggé zavaros, de érted?
    - Azt hiszem igen - mondta Klaris - de ha ez igaz akkor sietnünk kell.
    Délutánra már egy semleges területen lovagoltak.

Ajánlott tartalom

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Similar topics

-

Pontos idő: Szer. Nov. 20, 2024 10:51 pm