Sephtona/Freiellla Pént. Szept. 09, 2011 7:24 am
Itt szeretnék egy kis közleményt tenni, ha nem bánjátok!
Szeretném "levédeni" a karaktereimet, hogy senki ne használhassa őket pár apróságon kívül (pl: "hallotta, hogy Arleth mögötte jön" vagy "a férfi sziával köszönt neki, majd ment is tovább"), ne irányíthassák őket a fentebb említetteken kívül az engedélyem nélkül, pláne ne írjanak nekik gondolatokat (azt semmiféleképpen nem engedem!)! Ellenkező esetben a felhasznált karakter-másolatot nem tekintem az én eredeti karakteremnek, vagyis ebből elég nagy zűrök lehetnek (pl: valaki egy hozzászólásban irányítja Keithet, aki kimegy a rétre. Én ekkor nem számítom a "lopott" karaktert az igazinak, és egy másik hozzászólásban Keith nem lesz a réten, folytatja tovább az életét, így pedig könnyen meg lehet zavarodni, de ez engem teljesen hidegen fog hagyni), és elég egyértelmű, hogy az én szavam a döntő, mégiscsak én áldoztam órákat arra, hogy kitaláljak egy szereplőt a történetembe (mert nem olyan könnyű az!). Szóval, lehet "lopkodni" őket, az én történetem megy tovább, a fogadóba maximum bekerül majd egy másik karakter, egy eredetinek a másolata, álkarakter, nevezzük ahogy akarjuk.
Mindenki használja a saját fantáziáját! Elég mellbevágó (és nem jó értelemben) másnál olvasni a mi fantáziánk gyümölcsét.
Köszönöm!
Sephtona
Ha esetleg nem sikerül majd megérteni, listát készítek a "tulajdonomban" lévő karakterekről!