GoAások


  Karakterlapok

  Share
  avatar
  Eper

  Hozzászólások száma : 335
  Join date : 2011. Sep. 02.

  Karakterlapok

  Témanyitás  Eper on Szomb. Szept. 03, 2011 5:51 am

  Ide várom a karakterek adatlapjait, még mielőt bárki elkezdene játszani!

  Kitöltési alap,megírási útmutató:Név:
  Kor:
  Nem:
  Faj:
  Kaszt:

  Karakter jelleme:
  Karakter külseje:
  Karakter előtörténete:

  Lehetőleg töltsetek fel a karakteretekről képet és ha én elfogadom akkor hozzákezdhettek a játékhoz!
  avatar
  Eper

  Hozzászólások száma : 335
  Join date : 2011. Sep. 02.

  Re: Karakterlapok

  Témanyitás  Eper on Szomb. Szept. 03, 2011 5:56 am


  http://kepfeltoltes.hu/111003/vegetarian_vampire_by_fatal_disease-d1t0btb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Név: Cassyantirini (Cassy)
  Kor: 500(De amikor ember alakban van akkor csak 17)
  Nem: Nő
  Faj: Tisztavérű Sárkány
  Kaszt: Mágus

  Karakter jelleme:
  Okos, bátor, jó.
  Művelt, érdekli a történelem, a legendák, a mítoszok de legfőképpen a misztikus, természetfeletti, hallhatatlan lények. Szeret olvasni, tud rajzolni, táncolni, énekelni.
  Nem fél a haláltól, bátran kiáll a jóért, az igazságért.

  Karakter kinézete:
  Ember alakban: Kb. 165-170 cm magas, vékony, fehér bőrű leányzó. Nagy, arany szemei és hosszú vörös haja van, mely tincsekben ér a derekáig. Általában fekete vagy vörös ruhát visel bármilyen ékszerrel.
  Sárkány alakban: Nagy, erős arany színű.

  Karakter Előtörténete:
  Úgy 1500 évvel ezelőtt született. Apja anyja sárkány volt, így nem volt semmi kétség afelől, hogy tiszta vérű sárkány.
  7 sárkány lakta Iberia területét, ő volt a 7-ik. 1000 évvel ezelőtt már minden sárkányt megöltek az Iberia-t benépesítő emberek. Csak őt nem. Hála apjának sikeresen elsajátította azt a tudományt, hogy föl tudott venni egy emberi alakot( csak egyetlenegyet) így sikeresen el tudott vegyülni az emberek között, nem ölték meg őt.
  De nemsokára háborút robbantott ki közöttük mivel az addig egységes birodalmat három részre akarták osztani, s ezt kénytelen volt megakadályozni több oknál fogva. Emberek tucatjai sikeresen állította maga mellé, de egy árulás miatt az egész lázadás kudarcba fulladt. Az emberek többségét kivégezték, ráadásul Valorian első királya elfogatta a sárkányt, s megesküdött neki,hogy nem esik se az emberek megmaradt csoportjának se neki bántódása ha hozzájön feleségül.
  De nem fogadta el az ajánlatot, inkább a halált választotta. A király ezért megátkozta őt, hogy addig reinkarnálódjon újra amíg azzal a tőrrel amivel a király megölte újra meg nem ölik. A tőrt persze jól elrejtették, s évszázadokig nem sikerült megtörni az átkot.
  De eljött a pillanat, megtört az átok. A sárkány újra az lett aki egykor volt...
  A hozzászólást Eper összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 23, 2011 3:11 am-kor.
  avatar
  Eper

  Hozzászólások száma : 335
  Join date : 2011. Sep. 02.

  Re: Karakterlapok

  Témanyitás  Eper on Szomb. Szept. 03, 2011 5:57 am

  https://redcdn.net/ihimg/photo/my-images/194/fantasygirlbydante2710.png/

  Név: Arleth de Énorme
  Kor: Nemrég töltötte be a 18-at
  Nem: Nő
  Faj: Ember
  Kaszt: Jelenleg mágus

  Karakter jelleme: Bátor, határozott, szókimondó lány, aki már megtapasztalta az élet rossz oldalát, és a rossz döntések következményeit. Rendkívül erős kisugárzása van (a külsője és az ereje kisugárzása), könnyen elcsavarja bárki fejét (néha akaratlanul is). Imád és tud is táncolni, hegedülni, vagy csak élvezni a csöndet és nyugalmat. Ám Arleth nem csupa jóság; ravaszul kiforgatja bárki mondandóját, észreveszi ami felett más elsiklik, és ezeket saját hasznára fordítja. Ellenségeit kegyetlenül becsapja ártatlan tekintetével, szépséges arcával, ám mikor azok nem figyelnek, egyetlen erőteljes csapással végez velük.

  Karakter külseje: Karcsú, 170 centi magas, ragyogó rubinvörös szemei vannak (eredetileg egyik szeme lila volt, a másik zöld, vagyis nem ilyennek született, a történetben majd ez is kiderül ), hosszú, dús, világosbarna (majdnem sötétszőke) tincsei fenekéig érnek. Öltözetül mindig selyemruhákat visel, mindenféle színben, ezekhez viseli kényelmes csizmáit. Haját különböző tiarákkal díszíti, és rengeteg drága arany- és ezüstékszere van. Gyakran hordja csuklyás köpenyét (ami olyan piros mint a szeme), ezért nem mindig látszódik megjelenése.

  Karakter előtörténete: Nem mindig mágus volt, csupán akkor lett az, amikor eldöntötte, hogy elszökik régi otthonából, és egyetlen bizalmasa és barátja, egy mágus kaszt oktató, aki megtanította a kaszt minden trükkjére. Mindkét szülője Valoriani származású, így egyértelmű volt, hogy Gor szépséges tájai után ő is Valorianba kerül, s a gori vezetőség a pap kasztnak útját jelölte ki számára. Valorianban sok barátot szerzett, és jól is érezte magát, nem szenvedett hiányt semmiben (Édesapja a királyt őrző őröknél dolgozott, édesanyja pedig személyi tanácsadója volt, ezért a család a gazdag nemesek életét élte. Ő maga is sokszor megfordult a palotában, sőt, úgy volt, hogy a király elsőszülött fiának a felesége lesz) de egy borús napon meglátott két valoriani katonát, akik kegyetlenül megkínozták az elfogott derioni kémeket. Akkor és ott eldöntötte, hogy ő sosem lesz ilyen. Megölte a katonákat, a kémeknek pedig lovakat és élelmet adott. Ezek után mágusnak kezdett tanulni és egy sötét éjszakán Derionba lovagolt, hogy új életet kezdjen...Reménykedik benne, hogy elég ügyes volt és volt vőlegénye (aki trófeaként mutogatta barátainak a szépséges arát) sose találja meg...

  (bocsi, ez baromi hosszú lett )  A karakter Sephtona "tulajdona"! Másolását, felhasználását nem engedélyezi!
  Köszönettel:
  Sephtona
  avatar
  Eper

  Hozzászólások száma : 335
  Join date : 2011. Sep. 02.

  Re: Karakterlapok

  Témanyitás  Eper on Szomb. Szept. 03, 2011 5:58 am

  https://redcdn.net/ihimizer/img688/6313/nagyijsz.jpg
  Név: Coraline Belacqua
  Kor: nem sokára 17
  Nem: Nő
  Faj: Ember
  Kaszt: Íjász

  Karakter kinézete:

  Coraline egy 170-172 cm magas, karcsú lány. Szeme sötétbarna, a haja lila, vállig érő.
  Derioni származású.
  Legfőbb jellemvonásai: szép, kedves, bátor, magabiztos, okos, szókimondó, jómodorú, szerény.


  Coraline Belacqua előtörténete

  Coraline Belacqua egy késő őszi napon született Derionban.
  Ő volt a gróf egyetlen leánya. Mivel három fivére volt, jobban szeretett kardot forgatni, mint a falu macskaköves főterén koptatni szoknyáját. Éppen a 18. születésnapja előtt pár nappal egy csapat valoriani katona kifosztotta, és megölte faluja lakosait. Egyedül neki sikerült megmenekülnie. Elhatározta, hogy megkeresi, és bosszút áll szerettei gyilkosain. Útközben betér a Vörös Rózsa Fogadóba...
  avatar
  Eper

  Hozzászólások száma : 335
  Join date : 2011. Sep. 02.

  Re: Karakterlapok

  Témanyitás  Eper on Szomb. Szept. 03, 2011 5:59 am

  https://redcdn.net/ihimg/photo/my-images/849/sephirothbyeagiel.jpg/

  (a kép és a külsőleges leírások változhatnak!)
  Név: Keith Farafell
  Kor: 20
  Nem: Férfi
  Faj: Főképp ember, de van pár tünde őse
  Kaszt: Éjjeljáró

  Karakter jelleme: Ravasz, nagyon intelligens és néha önző. Szókimondó, ami a szívén, az a száján, ezzel sokszor sért meg másokat, de nem igazán érdekli. Nemtörődöm, igazi rossz fiú típus, aki titkolózik, elbűvöl a mosolyával, és a nők imádják. Sok ellensége van, de őt nem igazán érdekli, a mának él. Bolondul a szép nőkért, akit kiszemel magának, azt meg is szerzi.

  Karakter külseje: Magas, hideg, kék szemei vannak, s arcát eltakaró ezüstös-szőkés haja. Izmos testalkatát legtöbb ruhája jól hangsúlyozza, fekete talárjai a legdrágább bársonyból készülnek, csizmái pedig sárkánybőrből. Mindig igényesen néz ki, odafigyel külsejére.

  Karakter előtörténete: Valoriani származású, édesanyja születésénél meghalt, édesapja éjjeljáró és bérgyilkos, ahogyan ő is. 16 éves korában kapta az első megbízását, és ekkor találkozott első "szerelmével", Arlethel, aki a jövendőbeli király jegyespárja volt. A lány boldogtalan volt, így nem tiltakozott a kapcsolat ellen, de hamar rádöbbent, hogy hibát követnek el, így a két fiatal útjai egy év után külön váltak, és habár barátokként váltak el, Arleth összetörte Keith szívét, ő pedig őt okolja, hogy olyan lett, amilyen. Most a király megbízásából keresi a lányt, s az utolsó olyan helyre megy ahol látták őt, Tiberedbe. A küldetése, hogy...megölje őt. De nem minden úgy alakul, ahogyan ő eltervezte, mert olyasmit talált, amit azt hitte, már sose fog...a szerelmet.  Hát, ő lenne az új szereplő, aki napokon belül feltűnik a szerepjátékban. Itt szeretném megjegyezni, hogyha
  Arlethel írok, az zöld lesz, ha Keithel, az piros!


  A karakter Sephtona "tulajdona"! Másolását, felhasználását nem engedélyezi!
  Köszönettel:
  Sephtona
  avatar
  Eper

  Hozzászólások száma : 335
  Join date : 2011. Sep. 02.

  Re: Karakterlapok

  Témanyitás  Eper on Szomb. Szept. 03, 2011 6:01 am

  http://drakonis.org/uploads/7/v/0/7v0ng7m0e3/2010/09/22/20100922123639-76be2ffb.jpg

  Név: Luciene
  Nem: nő
  Faj: vámpír
  Kaszt: pap
  Kor :110
  Külseje: hátközépig érő ében fekete haj,karcsú,sötét kék szem,170 cm magas
  Jelleme: zárkozott,félénk
  avatar
  Sephtona/Freiellla

  Hozzászólások száma : 188
  Join date : 2011. Sep. 01.
  Age : 21
  Tartózkodási hely : A monitor előtt

  Re: Karakterlapok

  Témanyitás  Sephtona/Freiellla on Pént. Szept. 09, 2011 7:24 am

  Itt szeretnék egy kis közleményt tenni, ha nem bánjátok!

  Szeretném "levédeni" a karaktereimet, hogy senki ne használhassa őket pár apróságon kívül (pl: "hallotta, hogy Arleth mögötte jön" vagy "a férfi sziával köszönt neki, majd ment is tovább"), ne irányíthassák őket a fentebb említetteken kívül az engedélyem nélkül, pláne ne írjanak nekik gondolatokat (azt semmiféleképpen nem engedem!)! Ellenkező esetben a felhasznált karakter-másolatot nem tekintem az én eredeti karakteremnek, vagyis ebből elég nagy zűrök lehetnek (pl: valaki egy hozzászólásban irányítja Keithet, aki kimegy a rétre. Én ekkor nem számítom a "lopott" karaktert az igazinak, és egy másik hozzászólásban Keith nem lesz a réten, folytatja tovább az életét, így pedig könnyen meg lehet zavarodni, de ez engem teljesen hidegen fog hagyni), és elég egyértelmű, hogy az én szavam a döntő, mégiscsak én áldoztam órákat arra, hogy kitaláljak egy szereplőt a történetembe (mert nem olyan könnyű az!). Szóval, lehet "lopkodni" őket, az én történetem megy tovább, a fogadóba maximum bekerül majd egy másik karakter, egy eredetinek a másolata, álkarakter, nevezzük ahogy akarjuk.
  Mindenki használja a saját fantáziáját! Elég mellbevágó (és nem jó értelemben) másnál olvasni a mi fantáziánk gyümölcsét.
  Köszönöm!
  Sephtona


  Ha esetleg nem sikerül majd megérteni, listát készítek a "tulajdonomban" lévő karakterekről!

  Ajánlott tartalom

  Re: Karakterlapok

  Témanyitás  Ajánlott tartalom


   Pontos idő: Vas. Dec. 16, 2018 12:15 am