GoAások


  A Halál ígérete

  Share
  avatar
  Edward
  Admin

  Hozzászólások száma : 7
  Join date : 2011. Sep. 01.

  A Halál ígérete

  Témanyitás  Edward on Pént. Szept. 16, 2011 12:42 am

  Szereplők:
  Roy Stephenson: Dani Bokor Edward
  Katy Rayen: Ametiszt
  Missy Eliot: Luca Bakos
  Halál: Gina Kassai  2010.12.23 tele. Történetünk egy kisvárosban Flowyarban történik.
  -Megint egy újabb, és ismét unalmas nap vár rám "sajnos". -Mondotta Katy Rayen. Katy ahogy minden nap ma is betért a közeli presszóba, munka előtt egy kávéra.
  Amint végzett a munkával haza indult, de amint beszállt az autójába rossz érzése támadt. -"Mintha figyelnének"- gondolta majd beszállt az autóba és hazaindult. Mikor megérkezett bement a konyhába hogy készítsen egy bögre meleg teát, de ekkor egy kislány hangját hallotta az emeletről.
  Katy nem tudta mi lehet az. Felment az emeletre és körülnézett a szobákban, de nem látott sehol senkit, ezért vissza ment a konyhába, hogy nyugodtan elszürcsölje a sikeresen elkészített és szerencsétlenségére kihűlt teáját. Kicsit nézte a TV-t majd lefekünd aludni. Egy álom gyötörte, ami nem hagyta nyugodni. Forgolódott majd hirtelen felült ijedtében. A Halál állt az ágya előtt, aki mellett Katy halottnak hitt hugocskája állt pityeregve .-Katy Rayen! Hozd el nekem az Ítélet tőrét, és cserébe visszaadom a hugodat. (Az Ítélet tőre egy legendabeli varázslattal lepecsételt szent kard volt, akinek a birtokában van az tudja uralni az életet és a halált.)
  -De hogy adhatnám oda neked azt ami nem is létezik?- Kérdezte Katy kétségbeesve.-NEM! Kiálltotta a Halál.-A tőr igenis létezik és annak a kezében van akit te mein führer néven ismersz. (Hitler volt az akkori führer)-Hozd el nekem vagy nemlátod viszont a hugodat!
  -Megteszem amit kérsz csak ne bántsd Missyt!- És a Halál füstköddé vállva távozott a szobából.


  Másnap Katy elmondta Roy Stephensonnak, a vőlegényének mi történt az éjjel. Roy elhitte amit mondott, de neki is volt egy szörnyű híre Katy számára.
  -Behívtak a háborúba. Katy erősnek kell lenned. Segítek visszaszerezni a hugodat. Nem hagyom, hogy a halál győzzön!
  Aznap éjjel Roy szörnyen aludt. Rémálmok gyötörték. Álmában Katy és ő egy különleges medencében fürödtek ami egy házban volt. A medence szélén
  kőszobrok álltak mozdulatlanul.-Csókolj meg.- Szólt Katy suttogva. Lebuktak a víz alá és megcsókolták egymást. Amint felértek a medence szélén a szobrok feléledtek, és amint a két szerelmes elúszott mellettük, meghajoltak és azt mondták.-Már vártuk jöttödet dicső urunk.- És ekkor Roy felébredt.
  A következő nap elbúcsúztak egymástól, és az ifjú elment a háborúba.

  Eltelt 3 nap és a Halál újra meglátogatta Katyt.-Fogy az időd. Cselekedj!- És amilyen gyorsan jött úgy távozott is.
  Egy nap amint magában tűnődött, kopogtak az ajtón.-"Vajon ki lehet az".-Gondolta Katy magában. Kinyitotta az ajtót és Roy bajtársa Tod állt ott.
  Bementek a lakásba, és Tod elmondta hogy Roy életét vesztette a fronton. Az ifjút elragadta a Halál. -Roy küldött neked valamit. Azt mondta csak neked adhatom át. -Tod elköszönt és távozott a lakásból.
  Katy kinyitotta a csomagot és benne volt az Ítélet tőre, mellette kedvese utolsó levele. "Hozd vissza a hugodat, és ne aggódj minden rendben lesz."
  Aznap éjjel Katy szólította a Halált hogy jelenjen meg. A Halál hatalmas füstfelhővel megérkezett, és kacagva kivette Katy kezéből a tőrt. -Kérem a hugomat! Add vissza Missyt! -Kiálltotta Katy. -Amit ígértem megkapod hát.- Szólt a Halál, eldugta köpenye alá a tőrt és megfogta Katy karját. A Halál magávalragadta Katyt.

  Katy nem volt többé szomorú, mert amit a Halál ígért azt betartotta csak nem úgy ahogy ő gondolta. Nem volt szomorú, mert ott volt vele a huga és a vőlegénye. Ez volt a Halál ígérete.

   Pontos idő: Vas. Dec. 16, 2018 12:07 am